Damkommittén

Damgolfen 2022

 

Den 3 okt hade vi vår säsongsavslutning. Ca 30 damer deltog, 26 spelande och några enbart för att njuta av lunchen (mycket god) och gemenskapen.

Pandemin har ja satt käppar i hjulet MEN till nästa år har vi som mål att öka deltagandet på våra veckotävlingar dvs måndagarna med 50 procent. Hur vi gör för att uppnå det, jobbar vi på.

Kom gärna med synpunkter och ideer som vi kan sammanställa till vårens upptakt. En del har vi redan klart. Bla finns det önskemål om 9-hålstävling förutom 18-håls tävling. Det är ett mål. Men för att bli en tävling fordras minst 5 deltagare.

Vi är många 60-70 plussare som är både energiska och duktiga golfare som spelat både D60 serien och Sörmlandsserien. Jättekul! Premiär i år i D60 serien där vi kom 2a.

Ännu ett mål att nå är att alla yngre som har ett arbete att passa, skall ha möjlighet att delta i våra veckotävlingar vilket i förlängningen göra att man upptäcker hur kul det är att tävla även i andra tävlingar. Dessutom träffar man nya trevliga bekantskaper,

Den här säsongen har vi varit 28 olika spelare som träffats varje måndag. Efter dagens runda har vi samlats vid restaurangen för fika/glass och inte minst för vår lottning av småpriser. Uppskattad gemenskap.

Till våren kommer hela nya kommittén för damerna att presenteras på hemsida.

Under tiden går det jättebra att kontakta mig Monika på mail eller telefon om man har frågor, ideer och förslag inför nästa säsong.

// Monika Eriksson

monikameriksson@hotmail.com

Tfn 070/5815646

Boka
tid