Konferensrum

Företagskonferens/personalkonferens

Är du ett sällskap på 10 – 30 personer är det perfekt  miljö att lägga din personalaktivitet på Strängnäs golfklubb. Ni får ett avskilt rum med full service från restaurangen med mat, kaffe och dricka.

Vi har en projektor och whiteboardtavla som ni skissa upp era riktlinjer och planer på.

Minnesstund

Här får ni en lugn och avskildplats för att samla sällskapet efter begravningen. Återupplev de glad minerna med ett bildspel på vår projektor och få en positiv stämning i en lugn miljö.

Vi ser till att ni får den service som ni efterfrågar. Perfekt för ett sällskap 10 – 30 personer.

Barnkalas

Mycket bra möjlighet att anorna ett kalas med många valmöjligheter på aktiviteter.

Vi anpassar aktiviteterna efter ålder och kunskap. All utrustning finns på klubben och vi har personal som tar hand om barnen under 2 timmar.

• Slå på rangen
  • Åka rangebil och plocka in bollar
  • Åka golfbil
  • Träna puttning och chippning med flera olika övningar.
  • Snagg golf, spela med plastklubbor och tennisbollar.
  • Spela på banan, spela scramble – lagspel över 2 hål.
  • Titta på film på vår projektor

Boka konferens i våran natursköna miljö.