Lunchmeny

Vi har flera lunchrätter att välja på med bl.a våra uppskattade pizzor.

Nu har vi öppnat restaurangen.

Vi börjar i lite försiktigt och erbjuder mat på helgerna och på vardagarna har vi smörgåsar, fikabröd och kaffe mm.

Restaurangen

Inför 2022 vill vi äntligen kunna förverkliga våra underhållningskvällar med olika tema, musik, bufféer ex  räkfrossa.

Vi vill också genomföra fler event med våra sponsorer, dessa aktiviteter har varit uppskattade i år.

Restaurangen kommer också att en golftävling för medlemmarna

Konferenshuset vill vi använda till dagkonferenspaket kombinerat med golf, minnesstunder och barnkalas.

Öppettiderna 2022 kommer att kunna utökas i och med våra kvällsarrangemang, detta kräver naturligtvis att alla medlemmar och andra Strängnäsbor bokar in dessa kvällar. För övrigt kommer restaurangen naturligtvis att vara öppen under hela golfsäsongen. Vår lunchmeny med flera lunchrätter med bl a vår uppskattade pizza kommer att fortsätta  mellan 11 – 16 .

Vi kommer även nästa säsong 2022 att driva restaurangen i egen regi.

Strängnäs golfklubb