Damgolfen

Äntligen kan vi börja vår golfsäsong.⛳️😊🏌🏼‍♀️

Vi har till mångas glädje kunnat nyttja vår 9-hålare (röda) under vintersäsongen när inte snön täckte banan. Nu ser vi fram emot att spela på 18-hålsbanan igen.

Den 1 maj startar vi upp med en 9-håls tävling och lunch tillsammans.

Vi kommer den här säsongen att ha, förutom 18-hålstävlingar, även 9-hålstävlingar på onsdagarna, enligt önskemål. Krav för tävlingarna är att det är minst 5 deltagare, både när det gäller 18 eller 9 hål. Tävlingsavgiften på 40 kr återbetalas inte om det visar sig att det inte blev tillräckligt många deltagare.

Första starttid på onsdagar sker kl 9.10. Lottning görs så alla får sin starttid något dygn före. Betalning och uthämtning av scorekort görs i receptionen på onsdagsmorgonen.

För att få fler yngre deltagare till tävlingarna gör vi undantag för damer under 65 år, som får spela på em/kväll. Ni som är intresserade, hör av er till Monika eller Cilla innan start då andra rutiner gäller här.

Också nytt för i år är att vi kommer att ha lagtävlingar, bästboll 2-mannalag. Trevligt sätt att spela då ingen behöver känna tryck gentemot sin lagspelare att prestera. Man spelar sitt eget spel och så räknar man det resultatet som är bäst av de bägge spelarna på varje hål.

Förra säsongen samlades de flesta av de spelande för en fika e dyl efter avslutat spel.
Vi hade också lottning av småpriser vilket var mycket uppskattat. Vi tänker fortsätta på den linjen. De onsdagar vi spelar lag samlas vi efteråt för en enklare lunch, typ tapas. Meddela på morgonen om Du vill delta i lunchen.

Vår under många år uppskattade, eclectic-tävling har vi självklart även i år. Den sträcker sig under hela golfsäsongen. Separat inbjudan och info finns på klubben, i
damernas rum och i entréhallen. Anmäl dig!⛳️🏌🏼‍♀️😊

Pga vikande intresse deltar vi inte i Sörmlandsserien i år. Om det blir förändring tar vi upp spelet igen ett annat år.

D 60 serien som vi deltog i för första gången förra året fortsätter vi med. Stort intresse finns.

Ingen gemensam hemlig resa i år. Ett förslag är att samla ihop ett gäng och åka och spela på klubbarna som vår klubb har utbyte med i år (Sigtuna, Sala och Åda).

Slutligen vill vi slå ett slag för klubbens golfvärderi. Mycket uppskattat förra året av både gäster o medlemmar. I entréhallen finns affischer uppsatta med alla säsongens lördagar o söndagar. Klubbens strävan är att ha golfvärdar mellan 9-12 och 12-15 lördagar o söndagar. Teckna gärna upp dig/er redan nu på någon tid som passar.

Vi som ingår i damernas kommitté:
Monika Eriksson, Mari Ekvall, Cecilia Hedberg, Kicki Sjöberg, Ewy Andersson,
Kerstin Wallmark Borsand, Ingela Thalin, Ulrika Caglayan, Ingela Thalin och Mona Källbäck.

Vi ses på banan⛳️🏌🏼‍♀️😎

VÄLKOMNA