Företagspaket

Skräddarsy ditt företagspaket

Planerar du företagsaktiviteter för kunder eller anställda? Då är du välkommen att boka ett komplett golfarrangemang på Strängnäs gk. På vår 27-håls-anläggning erbjuder vi golf för alla – både för erfarna golfare och för de som aldrig provat tidigare.

Vi skräddarsyr aktiviteter som passar just ditt företag, inklusive service för tävling, kringarrangemang och instruktioner om spelets grunder. Vi erbjuder också konferens- och logimöjligheter, restaurang med fullständiga rättigheter samt golfutrustning för uthyrning. Allt paketeras enligt önskemål i ett upplägg med fasta priser.

Ett exempel på en populär aktivitet är kick-off med personalen på 9-håls banan med en lunch eller middag efteråt.

Sista åren har vi haft mellan 35´-40`ronder på våra banor vilket innebär att upp till 80`ögon ser dig tillsammans med oss, vilket innebär, för just ditt företag att till en låg kostnad nå ut till många nya möjliga kunder.

Vi hjälper dig att ta fram dom enheter som gör att du kommer att synas samt att vi kommer att lägga in dig på vår nya hemsida med din logga och med möjlighet att länka till ditt företag.

Kontakta vår klubbchef Per Magnusson 0720 623032 för mer frågor kring hur just ni skall se ut tillsammans med Strängnäs GK.

Boka
tid