Nätverksgolf

Välkommen till nätverksgolfen 2023

Vi känner att vi är på rätt spår med nätverksträffar och utvecklar verksamheten och håller i gång året runt med olika aktiviteter.

Finalspel blir i augusti för att utse vinnaren i Order of Merit.

Regerande mästare 2022

AB Karl Hedin Bygghandel

Nätverksgolf som ingår i Order of Merit

25/5 – Scramble

1/6 – Irish Greensome

15/6 – Bästboll

29/6 – Scramble

18/8 – Scramble

25/8 – Irish Greensome – finalspel

Vi bjuder på frukost och mingel efter varje morgonaktivitet.

Tävlingsregler Order of Merit

Inbjudan skickas via Outlook.

Inbjudna; Sparbanken Rekarne, Beijer Byggmaterial, Handelsbanken, Mälarmontage AB, NLindblad Form & Betong AB, AB Karl Hedin, Munter Städ, Byggfirma G Insulander AB, Takläggarna i Mälardalen, Lykil, ComPartners, Leine&Linde, ICA Bengtsson, TT Fasad, Strängnäs El och Montage, Awave, Strängnäs Kommun, Kilenkrysset, Strängnäs Bentonghåltagning, Europaskolan Strängnäs, InCup Sörmland, WorkBox, Max Hamburgare, Musik & Nöjen Sverige AB, Assembling , Länsförsäkringar i Södermansland, Bilia.

Vi vill växa och behöver hjälp med hitta fler företag som vill medverka i nätverksgolfen.

Är du intresserad att vara med och vill få mer information kontakta:

Per Magnusson

Klubbchef Strängnäs gk