Gruppträning

Välkommen till gruppträningar 2024

Strängnäs GK är stolt över att erbjuda ett brett utbud av gruppträningskurser för säsongen 2024, anpassade för golfare på alla nivåer. Upptäck våra olika kurser och välj den som passar dina behov och mål bäst:

 

  • Gruppträning med Svinganalys: Förbättra din teknik med vår avancerade svinganalys. Denna kurs är perfekt för spelare som vill finslipa sin sving och få detaljerad feedback från våra golftränare.

 

  • Bli-Klar-Kurs: Denna kurs är idealisk för nybörjare eller de som behöver en uppfräschning av grunderna. Fokus ligger på att få dig ”klar” för spelet, täckande allt från grunderna till att bygga upp ditt självförtroende på banan.

 

  • Avrostningskurs: Återvänd till spelet med vår avrostningskurs. Denna kurs är utformad för att väcka upp din spelkänsla efter vintern och hjälper dig att hitta svingen och närspelet igen efter ett långt uppehåll.

 

  • Gruppträning Hcp 32-54: Speciellt utformad för golfare med handikapp 32 till 54. Denna kurs fokuserar på att förbättra din teknik och spelstrategi för att hjälpa dig att komma igång och spela på ditt handikapp.

 

  • Gruppträning med spel på banan: Upplev lärande direkt på banan. Denna kurs ger dig praktisk erfarenhet och insikter i spelet under ledning av våra professionella tränare, perfekt för att förbättra ditt spelsinne och strategi på banan.

 

Varje kurs är ledd av våra erfarna och engagerade tränare, och är utformad för att skapa en trivsam och inspirerande miljö. Vi strävar efter att erbjuda en rolig, interaktiv och givande träning för alla deltagare.

 

Anmäld dig nu för att ta ditt golfspel till nästa nivå med Strängnäs GK!

För mer information och anmälan, vänligen kontakta oss.

Boka
tid