Gruppträning

Välkommen till gruppträningar 2024

Strängnäs GK är stolt över att erbjuda ett brett utbud av gruppträningskurser för säsongen 2024, anpassade för golfare på alla nivåer. Upptäck våra olika kurser och välj den som passar dina behov och mål bäst:

 

  • Gruppträning med Svinganalys: Förbättra din teknik med vår avancerade svinganalys. Denna kurs är perfekt för spelare som vill finslipa sin sving och få detaljerad feedback från våra golftränare.

 

  • Gruppträning Hcp 32-54: Speciellt utformad för golfare med handikapp 32 till 54. Denna kurs fokuserar på att förbättra din teknik och spelstrategi för att hjälpa dig att komma igång och spela på ditt handikapp.

 

  • Avrostningskurs: Återvänd till spelet med vår avrostningskurs. Denna kurs är utformad för att väcka upp din spelkänsla efter vintern och hjälper dig att hitta svingen och närspelet igen efter ett långt uppehåll.

 

  • Damträning: Olika träningstillfällen som täcker de olika delarna av golfandet. Vi har valt att inkludera olika teman för att bättre kunna anpassa träningen till era önskemål. Du väljer vilken eller vilka träningstillfällen du vill vara med på. Sista tillfället är en 9-hålsrunda med coachning.

 

Varje kurs är ledd av våra erfarna och engagerade tränare, och är utformad för att skapa en trivsam och inspirerande miljö. Vi strävar efter att erbjuda en rolig, interaktiv och givande träning för alla deltagare.

 

Anmäld dig nu för att ta ditt golfspel till nästa nivå med Strängnäs GK!

För mer information och anmälan, vänligen kontakta oss.

 

Vår bokningssida ligger ner och därför sker anmälan via mail till info@strangnasgk.se

Boka
tid