Gruppträning

Aktiva medlemmar

Strängnäs golfklubb stävar efter att ha aktiva medlemmar som spelar och tränar golf.

Snitthandicapet i dag 2021 ligger på 23.4 i klubben och i Sverige ligger det på 22,5.

Vårt mål till och börja med är att kommer ner under snittet i Sverige och komma ännu lägre på sikt.

Vi är övertygade om att träning och mycket spel är ett framgångskoncept för att utveckla sitt spel. Vi vill vara med och påverka utveckling i klubben tillsammans med vår medlemmar allt från nybörjaren – medelgolfaren och singelspelaren med att skapa förutsättningar till bra träningsytor och ett brett utbud på lektioner och gruppträningar.

För att uppnå målet med att få ner snitt hcp i klubben behöver vi skapa förutsättningar till mycket spel och hitta nya spelpartners.

Möjlig väg att hitta fler spelkamrater är följande:

Spela tävlingar

Vara med i gruppträningar

Engagera dig i olika arbetsgrupper

Spontangolfa och boka in dig med nya golfare

Träna och spela mycket på klubben så kommer du få nya kontakter.

Tillsammans blir vi bättre!