Informationsbrev 5 från styrelsen

Bästa medlem, nu är vi inne i höstperioden vilket innebär att det blir lite kallare, lite kortare dagar men har vi tur kan även delar av oktober vara bra för golf. Varje dag med bra väder stärker vår ekonomi.

Vi får fortsatt många positiva signaler från våra greenfee gäster, många tycker att vi har en bana som tillhör toppskiktet. Banarbetarna gör verkligen ett fantastiskt jobb. Tyvärr har vi fortsatta problem med röd slinga, mycket förstörelse av grisarna vid hål 5 och 6, banarbetarna försöker åtgärda men grisarna förstör igen. En ordentlig åtgärd planeras inom någon vecka. Den röda banan är viktig för klubben och behövs då vi utökar vårt medlemsantal.

Fortsätt att läsa!   Vår ordförande informerar

Euismod amet urna tortor porta est.

Tortor eu nam vel cursus eu fames scelerisque libero pellentesque. Volutpat, massa nunc arcu nam vestibulum magna sed lacus. Diam platea tempor ut nulla. Sagittis id diam sagittis donec dolor dui morbi. Lectus est et dictum vitae leo, proin vulputate ut. Volutpat lectus a, dis aliquam. In gravida ultrices sit enim sed pellentesque ac ornare turpis. Nec, viverra viverra gravida sagittis. Aliquet viverra elit ultrices pulvinar pharetra odio. Nibh facilisis sed eu, facilisis enim egestas purus suspendisse at. Morbi sapien vestibulum dui scelerisque praesent donec nullam. Semper sagittis vulputate aliquet facilisis erat interdum elit ac.